Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
1 celp donemi kadar gecici erteleme nasil alirim
 
 
muayene oldum nisan 15 te yerim belli olacak. fakat eski rahatsizligimla ilgili tekrar muayene olmak istiyorum. erteleme almak agustosta gitmek istiyorum nasil yol izlerim. tekrar muayene olabilirmiyim. simdiden tesekurler

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
12 Nisan 2018 12:09
Web sitesinden yazıldı
Bakaya Kalırısın Kardeşim Kaçak Durumuna Düşersinn Sen En İyisi Askerlik Şubesine Tekrar Git Herşeyi Anlat Onlar Sana Yardımcı Olurlar
 
 
Resim Yüklenemedi
12 Nisan 2018 14:20
Android uygulamasından yazıldı
sagol kardesim bi subeye gidiyim ben o zaman
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
15 Nisan 2018 03:01
Web sitesinden yazıldı
Selamun aleyküm arkadaşlar.. malum her yıl olduğu gibi kara kuvvetleri bünyesine ekim ayı astsubay alımı yapıyor. bu sene önlisans kpss kasım ayına alındı ama dış kaynaktan muvazzaf astsubay alımı ekimde olucak .. birliğim açıklandı b grubu olarak haziranda tokata gidiyorum komando olmak için orda başvurumu yapıcam. komando olursam belki kolay olucak bazı şeyler. benim sorum şudur; kpss sınavı astsubaylık sınavından bir ay önce olucak. onun dışında ingilizce ve almanca biliyorum, ayrıca milli takımda muaytai pozisyonunda sporcuyum. üniversite diploma puanı 3,82 . askerde iken üstlerime başvursam beni kpss şartsız astsubaylık yazılı sınavına gönderebilirler mi ? bunu bilen varmıdır? içinizde astsubay olan subay olan veya asker olupda bununla ilgili öğrenebilecek biri varmı arakdaşlar ? gece gündüz kpss çalısıyorum babam bana askere gideceksin git biraz gez diyo kütüphaneye gidip ders çalısıyorum. araştırdım ben biraz bazıları astsubay olmak için üstlerine söyle sana yardımcı olurlar diyor bilgilisin seni kaçırmazlar diyor ama biliyoruz ki bizim onlara ihtiyacımız var onların değil..
 
 
Resim Yüklenemedi
15 Nisan 2018 08:24
Android uygulamasından yazıldı
kardesim sinavlar senin hakkin oldugu icin izin veriyorlar
 
 
Resim Yüklenemedi
15 Nisan 2018 17:20
Web sitesinden yazıldı
sınav izni demiyorum kardeşim anlamamışsın. kpss sınavı aralıkta olucak ama astsubay sınavı ekimde ve astsubaylık sınavıda kpss şartı istiyor . üstlerimden istersem beni o sınava gönderebilirler mi demek istedim
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
17 Nisan 2018 11:32
Android uygulamasından yazıldı
ben saglikciyim samsun sihhiye cikti ama gidip tecil ettirdim sonraki zamanda tekrardan samsun sihhiye cikar mi
 
 
Resim Yüklenemedi
18 Nisan 2018 18:45
Android uygulamasından yazıldı
askerlik yeri belli olduktan sonra nasıl tecil ettirdin kardeşim. benim de 2 sonra belli olcak 1 celp dönemi erteletmem lazim ne yapmam lazım?
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
18 Nisan 2018 18:48
Android uygulamasından yazıldı
20 Nisan'da askerlik yerim belli olacak ( kısa dönem ) 2 3 mayıs teslim olcsm a grubu çıkarsam.benim bir celp dönemi erteletmem yapmam gerek ne yapmam gerekir bunun yolu nedir?
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
20 Nisan 2018 11:56
Web sitesinden yazıldı
merhaba arkadaşlar. 2016 yılında lisans eğitim sonrası 2 yıllık tecilimi aldım. 2018 ocak sonunda süre bitti ve nisan ayından itibaren bakaya kaldım. 2 gün önce de gbt kontrolü sonucunda bakaya tutanağı imzaladım. önümüzdeki eylülde yüksek lisansa başlayacağım. bu süreye kadar mazeret bildirip geçici tecil almam mümkün mü? bir de tutanakta 15 güne kadar gitmem gerektiği yazıyor, gitmeli miyim?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık