Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
asker ziyareti nasil olur
 
 
Merhaba arkadasim yaklasik 15 gun onve safranbolu 125.alay komutanligina jandarma olmak icin egitime gitti ona haber vermeden gormeye gitmek istiyorum fakat nasil bir ortam oldugunu bilmiyorum kapidan girdigimde gorusmek icin kime ne demeliyim simdiden tesekkurler

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
4 Ekim 2018 01:21
Web sitesinden yazıldı
Arkadaşının birliğine gideceksin nizamiyeye söyleyeceksin ziyaret için geldiğini. İçeriye anons yada başka şekilde haber veriliyor ama taburunu bölüğünü bilmende gerek. O sırada yemekte veya eğitimde değilse gelir zaten.
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
4 Ekim 2018 19:02
Web sitesinden yazıldı
Genelde soru çıkmaz gider ziyaret edersin mesai saatleri içerisinde. Ben Ankaralı'yım, fakülteden bir arkadaşım Ankara'ya askerlik yapmaya gelmişti. Kendisini ilk ziyarete gittiğimde nizamiyedeki çavuş ziyaret edemeyeceğimi söyleyip bana hafta içinde iki gün söyledi. Sadece bu zamanlarda ziyaret edebilirsiniz haricinde telefonla görüşebilirsiniz demişti. Ben o günlerde yanına uğradığımda tıklım tıklım oluyordu. Tabi tuhaf geldi sordum, her yerde aynı değildir bazen geçici olarak böyle kararlar uygulanabiliyor demişlerdi. Sen gitmeden telefon edersen hayrına olur. Ne zaman gelip ne kadar görebileceğini söylerler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık