Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
bakaya durumda yurtdışı yalanı
 
 
baka durumda yurtdışına çıkış denersem daha önce çok fazla yerden sorun çıkabileceğini ve kesinlikle kontrol esnasında durdulacağım ve sorun yaşayacağım konusunda uyarılmıştım. bu yazıyı Askerlik Tecrübeleri sitesi bir bölük astsubayı, bir askerlik şubesi çalışanı, 1 yedek subay görevinde bulunmuş asker, bir kısa dönem asker ve bir uzun dönem askerlik görevini yapmış olan ekibin kurduğu ve yönettiği bir sitedir. ve bu yazıyı ( DİKKATE ALMIŞTIM. ) Bizim değineceğimiz konu ise eğer askerlik yaşınız geldi, teciliniz yok ve askerlik işlemlerini yapmadıysanız bu durumda bakaya oluyorsunuz. Buna yoklama kaçağı da diyebiliriz. Bu gibi durumlarda devlet askerlik yoklamasını yaptırmayanlara asker kaçağı muamelesi yaptırmıyor yerine bakaya durumunda para cezalısı statülüsü oluyorsunuz. Bakaya durumunda yurtdışına çıkablilirsiniz. Zorla askere alma ve alıkoyma dönemi, para cezası döneminin başlamasıyla bitmiştir. FAKAT !!!!!!!!! BUGÜN ATATÜRK HAVALİMANI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN BİZZAT BİLGİ İLE BUNUN YANLIŞ BİLGİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK . GELDİĞİM AN UYGULMA YAPILACAĞI ASKERİ BİRLİĞE TESLİM EDİLECEĞİM ORTAYA ÇIKTI. TEŞEKKÜRLER YANLIŞ VE YALAN BİLGİLERİNİZ İÇİN. ---------- EDİT ----------- Arkadaşlar admin'in dediği gibiymiş.Havalimanına gidince öğrendim. Detayları yorum kısmından okuyabilirsiniz.

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
15 Ağustos 2017 18:09
Android uygulamasından yazıldı
Siz ararsanız bu şekilde işlem yapacağını söylerler. mevzuatı tam bilmeyen polisler bu şekilde konuşur. Ama mevzuatta zorla askere gönderme yoktur. Ve havaalanında çıkış yapmak istediğinizde problem olmayacağını tekrar söylüyoruz.
 
 
Resim Yüklenemedi
16 Ağustos 2017 19:04
Web sitesinden yazıldı
Hocam bu insanlar gerçekten nankör sizi karalamak bu kadar kolaymi ya adam polisi aramış sormuş direk sizi kotuluyo ayıp ya
 
 
Resim Yüklenemedi
16 Ağustos 2017 19:10
Android uygulamasından yazıldı
Sağda solda ciddi bilgi kirliliği var. işini yapmayan çok insanda var.
 
 
Resim Yüklenemedi
17 Ağustos 2017 17:35
Web sitesinden yazıldı
Bugun emniyet muduru vesilesi ile tekrsr bilgi aldik . Ataturk havalimanina bizzat kendim gittim. Yaziniz dogruymus. Dediginiz gibi bilgisi olmayan bir polis cevaplamiş sorumuzu . Hakliymissiniz. Ozur dilemek amacli bu yaziyi yaziyorum. Tesekkurler verdiginiz bilgiler icin kusura bakmayin tekrardan.
 
 
Resim Yüklenemedi
17 Ağustos 2017 18:01
Android uygulamasından yazıldı
Geri dönüşüniz için teşekkür ederiz. Özrünüz kabul edilmiştir.
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
29 Ekim 2018 11:21
Web sitesinden yazıldı
Mehaba arkadasim ben şu anda bakaya durumundayım ve iki defa da tutanak yedim.Ve aynı zamanda bu sene çıkan bedelli askerlige şubeden başvurdum.Ama bankaya parayı yatirmadim saglik kontrolu de yapmadim askerlik subesine istediklei evraklari da teslim etmedim.sadece e devletten bavurdum ve şubeye gidip kayıt yaptırdım onlarda elime bir kagit verdiler git bankaya 15 bin tl yatır saglik kontrolunu yaptir evraklari getir bize teslim et.Ben de basvuruyu yaptiktan sonra bunlari yapmadim.bu sekilde islemi yarida biraktim.Ben kasım 18 de yurt disina cikacagim ve kasım 3 te bedelli basvurusu bitiyor.bu sekilde çikabilirmiyim yurt disinda sorun olurmu.benim halihazirda var olan bakaya durumu şubeye bedelli basvurusu yaptigim icin bozulur mu.tesekurler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık