Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
deri hastalığı hidradenitis
 
 
Öncelikle Selamın aleykum arkadaşlar Allah nasip ederse aralikda acemi birligime teslim olacagim ben hidradenitis hastasıyım bu hastalık kronik bir deri hastalığı sebebi ve çözümü bilinmiyor ölene kadar bu hastaligi kabullenmem ve barışık şekilde yaşamam gerekiyorMUŞ. Askerlik muayenesinde doktor bu hastaligin TSK sağlık yönetmeliğinde muaf tutulmadığını zorda olsa askerlik yapmamı soyledi bende itiraz etmedim esas sorum şu ki Benim her gün duş almam ve temiz iç camasiri giymem terlemem ve sitres altina girmemem gerekiyor aksi halde hastalik vurdugu zaman (ortalama 10 gunde bir KOLTUK ALTLARİ,KASİKLAR,KALCAM,GOGSUM VE YUZUM araliksiz şişip intihap akiyor bazen yumurta buyuklugune ulasiyor) acıdan yuruyemiyorum oturamiyorum uyuyamiyorum. benim su an ne yapmam ne gibi onlem almam gerekiyor muayene kagidima hidradenitis hastasidir diye yazildi ek olarak rapor alip gitmeliyim ne yapmalıyım kafam cok karisik acemi birliginde dus almak terlemek vsvs hep sikinti olucak senin icin diyorlar lutfen benim icimi rahatlatin.

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
26 Kasım 2017 11:51
Android uygulamasından yazıldı
Acemi birligimden yeni geldim tam anlamıyla rezalet diyebilirim. İlk hafta duşu unut,ic çamaşırını değiştirebilirsin her dakika ama senin icin zor bir sene olacak. Gittiğinde apoletli birini bul ona derdini anlat. Revire çık komutan doktora anlat hastaneye sevk iste ve hatta mümkünse çürük al güzel kardesim. Askerlik güzel birşey ama filmlerde. Acemi birliğinde sadece 1 kez duş alabildim onunda çıkışı içtimaydı. Yağmurun altında beklerken hasta oldum 15. gün hastalığım ayni derecede ne azalıyor ne artıyor. Yani anlayacağın devlet senin canına değer vermiyor. Şimdi bir iki tane kısa dönem (tezkere alanlardan/ çıkar der yok on numaraydı falan. Sen sen ol nizamiyeden içeri adım attığın an bir daha orzan çıkışın olmadığını düşün 1 sene boyunca. İnşallah muaf olursun ve evine dönersin.
 
 
Resim Yüklenemedi
26 Kasım 2017 15:35
Web sitesinden yazıldı
Allaha sığınıp gidecegim yapabilicek başka birşeyim yok benim hastaligimi bilen yakindan goren askerdeki arkadaslarim muaf tutulursun diyor ama hic bir fikrim yok bu hastalik yuzunden is bulmakta zorlandim sayisiz mulakatlardan elendim (yuzumde yumruk yemis gibi sislikle gidince ) universiteyi yarida birakmak zorunda kaldim. en azindan süreci burdan yazmaya calisacagim ayni dertden muzdarip arkadaslara yol gostermesi bakimindan.Cok şükür bugunlerime hersey gelip gecicek
 
 
Resim Yüklenemedi
26 Kasım 2017 15:42
Android uygulamasından yazıldı
kardeşim ben sana açık konusayim kapidan girdikten sonra muaf tutulman çok zor. ben sana bir örnek vereyim; acemide bir arkadaş vardı çocuğun ağır yemek kokusu, tuvaletteki idrar ve büyük abdest(ki tuvalette pisuvarda bok var hikayeleri yalan olabilir ama koridora bok birakan gördüm), herhangi bir kötü kokuyu kokladigi an çocuk midesinde ne varsa çıkarıyordu.Ki emin ol askeriyede herşey rezalet kokuyor koğuştan, yemeğe herşey. Revire çıktı, askeri hastaneye çıktı, GATAya çıktı. Sonuç; Aceminin 13. gecesi firar. Firar ettiğin gün başına devlet sana 1 güne 3 olarak kitliyor. İnşallah bu anlattıklarım senina başına gelmez. İnşallah sorunsuz atlatirsin herşeyi.
 
 
Resim Yüklenemedi
26 Kasım 2017 15:47
Web sitesinden yazıldı
Kafamda tam olarak gider gitmez muaf tutulma gibi dusunce yok acemide zaten boyle birsey olmaz farkindayim süreç yeterli degil 2 defa hava degisimi ardindan muag tutulabiliyormus sadece gorecegim muamele beni dusunduruyor askere insan gibi davranilmayan yerler varmis daha oncede duymustum :) sen acemiligi nerde yaptin
 
 
Resim Yüklenemedi
26 Kasım 2017 18:42
Android uygulamasından yazıldı
Emin ol heryer ayni acemiligimi İstanbulda yaptım 2000 kişiyle birlikte. Kısa donemsen git ama uzun dönemde ve özellikle acemi birliginde insan muamelesi görmeyi duş almayı falan unut. Ki İstanbul'da çök kalk, içtima yaptık. Spor yapmadık hiç. Gittiğin yerde spor vs derken kendine yaparsın rezaleti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık