Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
en yakin askerlik şubesine müracaat etmeniz gerekir
 
 
Merhabalar bu konuda yazı soru okudum aslında tam benım durumumda birine raslamadım. Ben Ocak 1992 dogumluyum. Önlisans okudum mezun olduktan 1 yıl sonra DGS sınavı ile inglizce Lisans programına devam ettim. Dgs ile gectiğim için okul uzamış görünüyo benim. 5. sınıf olarak adlandırıyo sistem bizi :) bu sene mezun olucam son aylar. E-devletde şımdiye kadar hersey normaldi sorun yoktu. suan boyle bir uyarı ile karşılaşıyorum. Ne yapmalıyım şubeye gitsem mi bi mezun olmadım diye daha ne yapsam bilemedim. Teşekkürler

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
12 Mart 2018 01:26
Web sitesinden yazıldı
E Devlet bazen eror verebiliyor yine de aklında bir şey kalmaması için en yakın askerlik şubesine bir git derim işini garantiye al oradaki memur arkadaşlar sana yardimci olacaklardır
 
 
Resim Yüklenemedi
12 Mart 2018 17:36
Web sitesinden yazıldı
peki öylese teşekkurler
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
15 Mart 2018 16:28
Web sitesinden yazıldı
Benzer problemi bende yaşıyorum. Askerlik belgesi almak istediğim zaman bu yazı ile karşılaşıyorum. Benim askerlik yerim belli olmuştu fakat gitmedim. Askerliğimi tecil ettirme şansım var mı?
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
18 Mart 2018 00:16
Web sitesinden yazıldı
Ben 1997 doğumluyum. bu sene sonuna kadar da tecilim var ama bu Ağustos'da gitmek istiyorum askere ne zaman tecili bozdurmalıyım.
 
 
Resim Yüklenemedi
21 Mart 2018 20:26
Android uygulamasından yazıldı
93 dogumluyum 31.12.2017de tecil hakkım bitti ocakta askerlik subesine basvurumu yapip muayene oldum kutuk çanakkale/çan ama ben çanakkale merkezde muayene oldum ne zaman giderim yardımcı olur musunuz?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık