Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
gut hastalığı ve askerlik muafiyeti
 
 
Merhabalar. Yaklaşık 9 yıldır iltihaplı eklem romatizması hastasıyım.İlk 8 yıl ankilozan spondilit hastalığına yönelik tedavi uygulandı. Herhangi bir gelişme göstermeyince farklı bir doktora gittim ve hastalığımın “gut” olduğu öğrendim.Tabi bu süre içerisinde el parmaklarında “kuğu boynu ve düğme iliği” adı verilen deformasyonlar oluştu.Sağ elimi tam kapatamıyorum.Dizlerim tam kapanmıyor.Sağ ayak ikinci parmakta kalıcı şişlik oluştu. Çok yürüdüğüm zaman ayak bileklerimde tutulma oluşuyor. Bu rahatsızlıklardan dolayı askerlikten muaf raporu alabilir miyim?

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
11 Ocak 2018 13:18
Web sitesinden yazıldı
Eklem romatizmasından dolayı muaf olan, bir bilgisi olan ya da herhangi bir tecrübesini paylaşacak kimse yok mu?
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
19 Ocak 2018 15:11
Android uygulamasından yazıldı
Ben revirciydim senin gibi rahatsızlığı olan bir kişi vardı ilaç kullanıyordu. Ama seninki biraz daha ileri seviyede giderken ilaç ve rapor götür sana soracaklar hastalığın varmı diye şöyle zaten ertesi gün katılış muayenesi yapılır. Dr a durumu izah et seni hastaneye sevk ederler. Burada büyük olasılık ile sadece eğitim ve spor muafiyeti verirler.
 
 
Resim Yüklenemedi
22 Ocak 2018 17:08
Web sitesinden yazıldı
Askere gitmek için başvurduğumda öncelikle gata ya sevketmicekler mi? Bu durumda zaten pek spor a katılabilecek durumda değilim.Erteleme vermesinlerde almalarında sıkıntı yok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık