Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
hava değişimi sonrası şubeden imza yollama
 
 
Selamun aleyküm arkadaslar. Bir türlü soruna doğru yanit alamiyorum. Kesin bilgiye sahip olan yazarsa sevinirim. 369kd yim.Sülüs tarihim 30 ekim 2017, 5+2izin kullandim. Çikis tarihim 23 nisan 2018. 29 martta ameliyat olmaya gidecegim 15 gun hava degisimi hakkim var. 7 gunde hastanede yatacagim. Yanlisim yoksa 20 nisanda hava degisimim bitmis askerligim baslamis oluyor. 4 gun icin askere gelmeme gerek var mi? Her hangi bir askerlik subesinden imza ile halledebilir miyim?

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
14 Mart 2018 22:07
Web sitesinden yazıldı
kısa dönemlerde 6 gün uzun dönemlerde 12 gün şubede tamamlatma süresi var. Ancak bu hava değişimi bittikten sonra geçerlidir. yani siz hava değişiminden sonra terhise 6 gün ve daha az kalmışsa birliğe dönmeden şubede tamamlayabilirsiniz. ama eğer yataklı tedaviden sonra 6 gün kalmışsa maalesef şubede tamamlayamazsınız. hava değişiminde olmanız şart. rapor bitim tarihinde yükümlülüğünüz devam eder. bence yataklı tedavinizin süresini uzattırarak hiç zahmet etmeden terhis olabilirsiniz. 4 gün için uğraşmayın.
 
 
Resim Yüklenemedi
22 Mart 2018 11:25
Web sitesinden yazıldı
Tesekkür ederim. Hastane yatak istirehatimi uzatamiyorum. Hastanede 6 gün kalicam ve fazlasina izin vermiyorlar. Hastaneden 15 gün hava degisimi ile 5 nisanda çıkıcam. 23 nisan terhis tarihim. Bir hesaplayıp, yapmam gerekenleri adım adım anlatırsanız çok sevinirim. Birde işlemlerimi bağlı olduğum sehirde ki askerlik subesi yerine baska sehirde ki askerlik subesinde yapabilir miyim. Ikamet adresim eski oturdugum sehirde. Simdiden cok tesekkur ederim
 
 
Resim Yüklenemedi
22 Mart 2018 11:32
Web sitesinden yazıldı
Birde şunu söyleyeyim. 12 gün kanuni iznimin 5 günunu kullanip 2 gunde yol izni aldim. Iceride 7 gun kanuni iznim var. Imza yollamama olumsuz etkisi olur mu iznimin olmasi? Birde imza olayinda da yol izni verilecek mi hava degisimini teskereye baglayamadigim icin?
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
19 Mart 2018 23:33
Web sitesinden yazıldı
Simdi diyelim 7 gün izine çıktık izinlerim bitti son gün 10 gün rapor aldım ve terhisime 5 gün kaldı bu 6/gün ve altında kalanlar gonderilmez kanunun dan faydalanamaz miyim rapor sonrası ??
 
 
Resim Yüklenemedi
22 Mart 2018 11:30
Web sitesinden yazıldı
Selam. Rapor alınca olmuyor. Hava degisimini askeriyenin gönderdigi hastaneden alinca oluyor. 368 kd arkadasim izin kullanip rapor yolladi 4 5 gunu kaldi imza islemini kabul ettiremedi. Yeniden askere geldi.
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
22 Mart 2018 12:21
Web sitesinden yazıldı
Acil cevap verirseniz sevinirim
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık