Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
izine çiktim fırar etim geri döndüm sivil mahkemede ne olur?
 
 
İzine çiktim 104 fırar etim gerı döndüm ve hazıranda sivil mahkemem var 97-2 b grubuyum sivil mehkame de cezam ne olur

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
17 Mayıs 2018 02:30
Web sitesinden yazıldı
izine çıkıp 7 gün içerisinde dönmediysen izin tecavüzü suçunu işlemiş olursun.Daha önce suç işlemediysen sabıkan temizse Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması KArarı verilir bunun anlamıda 5 yıl içerisinde tekar suç işlemessen hiç suç işlememiş gibi temize çıkacaksın demektir.
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
23 Mayıs 2018 15:16
Web sitesinden yazıldı
ne temizi amk. adam firar etmiş ne diyor esrdtfygh üstelik millet farkında değil ama ohalde ve savaş durumunda askeri yasalar bile değişiyor. savaş durumunda misal kanunlarda kaçan veyahut isyan eder asker kurşuna dizilir yazılı. tabi günümüz şartlarında böyle şeyler mümkün değil. o yüzden şunlar olacak mahkemende. kaçtığın gün kadar askerliğine eklenecek yani 100 küsür gün daha. ayrıca 15 ila 30 gün arasında bir uzatma cezan olacak, bir miktarda para cezası kesecekler. olay bu.
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
7 Temmuz 2018 04:31
Web sitesinden yazıldı
Öncelikle herkese iyi görevler. 25 Mayısta terhis olup askerliğimi bitirdim. 30/08/2017de firar etmiştim, 18 gün sonra kendi isteğimle geri döndüm, mahkeme dosyam hazırlandı. 5 ekimde tekrar firar etmem gerekti. Bu sefer tam 90 gün sonra geri döndüm. İzmir'e tayin ettiler Ve ikinci firar dosyasını hazırladı bölük asb. Ben İzmir'deyken bu mahkemenin 2 duruşması yapılmış Ama bana herhangi bir bilgilendirme yapılmadığı için katılamadım. Şimdi ikamet adresime gelen tebligatta 2 firar dosyasının birleştirilip tek mahkeme olduğu yazıyor. 10 Eylül'de duruşma yapılıcak. Sorum şöyle, tahminince bana hapis cezası verilicek Ama ben nasıl bi savunma yapmalıyım ki Bunu paraya yada denetimli serbestiliğe çevirelim Çünkü katılamadığım 2 duruşma var. O sırada asker olup katılamama rağmen Bunuda suç olarak görürler mi ? Yardımcı olursanız sevinirim. Yeni başlık açıklamadığı için buraya yazdım. Teşekkürler
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık