Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
tecil sürem bitiyor lise mezunuyum tekrar tecil hakkım var mıdır?
 
 
İyi günler, İsmim Mehmet 06/07/1995 Doğumluyum 2013 açık ögretim lisesine kayıt oldum. 2016 yıl sonuna dogru mezun oldum mezun olmadan önce askerlik şubesine gidip askerligi tecil ettirmiştim yanlış hatırlamıyorsam ya 2015de yada 2016 yılında mezun olmadan önce bu işlemi yaptırmıştım galiba 3 yıllık tecil etmişlerdi ( e-devletten baktıgımda 31.12.2018 tarihinde tecil sürem dolmakta ) ünüversiteyi bi türlü kazanamıyorum bi ihtimal belki bu yılda kazanamam allah büyük nolacagı belli olmaz ama sorum şu olurda ünü kazanamassam bu yıl tecil sürem bitiyor. şöyle bişe gördüm lise diploması alan 3 yıl daha tecil ettirebiliyormuş. ben askerlik şubeye gitsem tekrar tecil hakkım olurmu diploma üstünde 2yıl geçmiş.yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
19 Haziran 2018 20:03
Web sitesinden yazıldı
Senin iş sakat, bir an önce git şubeye. Normalde mezun olduğun zaman okulun şubeye kağıt göndermesi lazım. Ama göndermiyorlar, uğraşmıyorlar. O yüzden tecilli görünüyorsun, aslında mezun olduğunda bitti senin tecilin. Üniversiteye de girmemişsin, şubeye gittiğinde 2 yıllık kaçak görüneceksin. Okul bittiğinde 2 yıl tecil hakkın vardı, onu da kullanmamışsın. Hemen şubeye gitmen lazım.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık