Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
tetik parmak sendromunda askerlik
 
 
Öncelikle Selamın Aleyküm. Şu an üniversite okumaktayım. Kısmet olursa 2019 da tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum. Sorum şu olacak. Sağ el 2. Parmak ( Tetik Parmak) ta Tetik Parmak Sendromu olarak adlandırılan bir sağlık problemi söz konusu. Sağ el 2. Parmak son boğumundan bükülmüyor. Ortopedi doktorları ameliyat olacaksın diyor. Ameliyat olmazsam bu ileride askerlik için sağlık raporunda sorun teşkil eder mi ? Askerlikte sorun yaşar mıyım ? Ameliyat olunca kesin iyileşecek diye bir durum yok. Yine de sivildeyken ameliyat olmalı mıyım yoksa askerde mi ameliyat olmamı önerirsiniz ? Birde sivilde ameliyat olursam ve bu durum geçmezse askerlikte beni ne gibi sorunlar beklemektedir? Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımı sunarım.

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
17 Ocak 2018 11:42
Web sitesinden yazıldı
Yok mu herhangi bir fikri herhangi bir düşüncesi olan ???
 
 
Resim Yüklenemedi
17 Ocak 2018 15:10
Web sitesinden yazıldı
BABA git ameliyatını askerde ol !!
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
18 Ocak 2018 14:04
Android uygulamasından yazıldı
askeryede ol
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
18 Ocak 2018 14:08
Web sitesinden yazıldı
Arkadaşlar Sağ-lakım. Ve işaret parmak yani sağ el 2. Parmağımın son boğumu yani atış için kullandığımız boğum hiç bükülmüyor. Acemi birliğinde atış yapmadan nasıl usta birliğine gideceğim ? Acemilikte ameliyat olmak istemiyorum. Ustada olursam iyi olur. Ama nasıl eğitimleri geçeceğim ?
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
26 Ocak 2018 03:32
Web sitesinden yazıldı
oncelikle kardesim egitimleri salla bi onemi yok alip almadiginin seni aldi gosterirler ben acemi birligimin tamamini burdurda 58. piyadenin tabur yollarini duvarlarini deliklerini yapmakla gecirdim anlayan var mi diye atlayinca iste tum acemiligim calisarak gecti hic egitimlere yuruyuse girmedim yemin torenindede bos bi kogusta oturarak gecti herneyse, sen skintini gittigin yerin durumuna gore halledicen 21 gun acemilik yaparsan zaten ates etmiyorsun hic yuruyus falan egil kalk oyle yani tutki komanda oldun 21 gunden fazla kalcaksin ozaman orda skintini soylersin gerekli yerlere gidersin, eger usta birliginde silah egitimine girersen ozaman orda soylersin skintini ne zaman silahla atis yapcan baktin yapamiyon gerekli kisilere soyle ne olman gerekiyorsada ameliyat falan askerde ol en buyuk nimet
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
26 Ocak 2018 03:35
Web sitesinden yazıldı
zaten egitim dedigin de 3 kere skiyorsun ile g3 okadar silahli egitim iste :) kulak sese alissin bide tabelayi tuttur okadar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık