Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
2020 şubat diş hekimi yedek subay samsun
 
 
Merhaba arkadaşlar, diş hekimi olup tecilini bozdurmuş ve 2020 şubat ayında askerliği başlayacak olan arkadaş var mıdır? Bu başlık altında toplanabilir ve soruları birleştirebiliriz. Benim de danışmak istediğim bir konu var. Tecilimi bozdurduğum gün aldığım kağıtta sağlık bakanlığı kayıtlarına göre doktor değilsiniz gibi bi ibare yer alıyor. Bu normal tabip olmadığımız için mi yoksa hali hazırda devlete atanmış bir şekilde görev yapmadığım için mi çıkıyor? Mezuniyetimin üzerinden 1 seneyi aşkın zaman oldu ve doktor bilgi bankasında bulunuyorum.

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
24 Kasım 2019 18:01
Web sitesinden yazıldı
Kardeşim merhaba 2020 şubatta gidiyorum bende maliye lisans mezunuyum yedek subay veya er olacağım yani yedek astsubay istemedim konu hakkında fikrim yok ama bencede 2020 şubat yavaştan toplansak iyi olur :)
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
24 Kasım 2019 23:01
Android uygulamasından yazıldı
Beyler 2020 Şubat dönemi gidiyorum bende. Lise Bilişim mezunuyum. Sizinde dediğiniz gibi Uzman erbaş ya da Çavuş olmayı bende isterim. ayrıca ailemin ve uzman çavuş olan kuzenimin de önerisi.
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
8 Ekim 2020 16:37
Web sitesinden yazıldı
Hocam şuan görevde misiniz ? Askerlik hizmet tercihinde yedek subay yedek astsubay ve er seçenekleri mi vardı yoksa sadece yedek subay seçeneği mi vardı bilgilendirirseniz sevinirim ?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık