Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
çapraz bağdan çürük alabilirmiyim?
 
 
Arkadaşlar ben askerim,askeriyede ön çapraz baglarim koptu hava degisimi aldim. Aslen canakkaleliyim askerliğimi Ankara'da yapıyorum. Çanakkale'ye geldiğimde doktor ameliyat dedi ben yapamam dedi ama ağrılarim coktu doktoru ben ikna ettim ve ameliyatı oldum.

Ameliyatı olmadan önce daha az sıkıntım varmış olduktan sonra ağrılarim daha çok arttı sadece 1 ay iyileşme süreci verdi. Fizik tedavi falan önermedi ve asla kontrollere sokmadi. Mr istedim gerek yok falan dedi iyilestin dedi sadece beni elle muayene etti. Bende raporlarımi uzattım bayağı uzattım 5 ay kadar gitmedim askere.

Herkes bana çürük olur sen yapamazsın dedi askeriye ye defalarca gittim orda doktora çıktım o hava değişimi verip tekrar beni Çanakkale'ye gönderdi artık yol parası vermeye bıktım. Yurumem dahii sıkıntılı hal aldı. Artık planım askerlik uzadığı için çürük alıp başka bir şehirde tekrar ameliyat olmak oldu. Çok koşturdum askeriyeden beni arayıp al cürugu gelme buraya diyolardi Çanakkale'de de cürugu Ankara dan alırsın burda olmaz diyolardi.

Psikiyatriye çıktım ve cidden dengem bozuldu ailesel problemlerimde bi yandan devam ediyor tabi babami kaybedeli 1 buçuk sene oldu daha anneme ben bakıyorum sıkıştım ne yapacağımı şaşırdım. En son komutanım aradı beni gel Süleyman buradan vericez diye ve şuanda da askerliği yapicaksin diyor askerligim 15 aya uzadı.

Ben ne yapicam eğer Ankara da tekrar ameliyat olursam bu sefer çürük verirler mi? Ameliyatı olmaktan da korkuyorum GATA ya çıkmayı düşünüyorum orda tedavimi olsam hem sagligim söz konusu iyilesirmiyim sonrasında bna tekrar hava değişimi verip uzamasından da korkuyorum. Baya yardım eder misiniz bı yol gosterirseniz çok sevinirim.

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
28 Kasım 2018 23:40
Web sitesinden yazıldı
Kardeş ön çarpraz bağ ameliyatı olup fizik tedavi yapmamak ne demek ? sağlığına önem veren insanlar, senin gibi her önüne gelen doktora kendini kestirip biçtirmiyor. senin doktorun fizik tedavi bile önermemiş. hiç mi araştırmadın ameliyattan önce. internetten okuyup nerden lan benim fizik tedavim diyemedin mi ? fizik tedavisiz tedavi olmuş sayılmazsın. bundan sonraki hayatında kolaylıklar dilerim. çünkü dizinin eski performansını ömrün boyunca arayacaksın. o doktor için de hukuki bir süreç başlatabilir misin onu da bir öğren. çünkü okuduğum yerden ben sinirlendim. bu kadar dangalaklık olamaz. askerlikle ilgili ne yapabilirsin bir fikrim yok ama çarpraz bağdan çürük alanı ben daha duymadım.
 
 
Resim Yüklenemedi
28 Kasım 2018 23:58
Web sitesinden yazıldı
Ozaman ki psikolojim bunu düşünmeye hiç müsait değildi ağrılarımın dinmesi için bı tek bu durum vardı başka bir şansım yoktu çok pişman oldum güvendim. Ama cok kötü bir süreç geçirdim ve hala geçiriyorum sanırım 2. Ameliyatı olmam gerekiyo eski halinden daha kötü durumda bacağım. Doktorla alakalı konuya gelince askerliğe çözüm aramaktan ben onunla ilgilenicek bı vakit bulamadım 6 aydır sıkıntılarım devam ediyor ne yapacağımı bende şaşırmış durumdayım
 
 
Resim Yüklenemedi
29 Kasım 2018 00:20
Web sitesinden yazıldı
geçmiş olsun kardeşim. en iyisi vakit kaybetmeden işini bilen bir doktora görün. bu işler şakaya gelmez. doktora gidene kadar da internetten kendi başına yapabileceğin diz egzersizlerine bak. faydasını göreceğine eminim. spor hekimi varsa bulunduğun yerde ona da görün. bu konularda daha uzman oluyorlar.
 
 
Resim Yüklenemedi
29 Kasım 2018 12:34
Web sitesinden yazıldı
Teşekkür ederim kardeşim
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
29 Kasım 2018 00:26
Web sitesinden yazıldı
mail attım sana bir kontrol et istersen.
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
29 Kasım 2018 04:14
Web sitesinden yazıldı
Ya kardeşim doktor yapamam demiş "ikna ettim yaptırdım" demişsin. Bu nasıl bir saçmalıktır. Gata'ya git muaene ol oradaki doktora derdini anlat seni orada çok güzel ameliyat eder, eskisi kadar olmasa da sağlığına kavuştururlar. Aklında bulunsun sağlık çok önemlidir, millet doktora gözükmeden aspirin yutmuyor sen yapamam diyen doktora zorla ameliyat olmaya çabalıyorsun. Kaba etinden saçma bilyası aldıracak olsan asistan bile yapar ama dizkapağı gibi bir kemiğin olduğu bölüme dokunamam diyen doktora kendini zorla ameliyat ettirmek nassıl bir saçmalıktır be arkadaşım. Biraz canının değerini bil emin olamadığın yerlerde ameliyat falan olma. ASkerliğin birmeden de Gata'da tedavi olmaya bak orası harikadır. Gata yoğundur orada çok ileri tarih verirlerse de Keçiören Eğitim Arasştırma Hastaneside asker tedavisi yapar ağrılarını bahane et ağla zırla oraya sevkini iste. Oradaki doktorlara da kendini rahatça emanet edebilirsin.
 
 
Resim Yüklenemedi
29 Kasım 2018 12:37
Web sitesinden yazıldı
İlgin için teşekkür ederim kardeşim ben pişmanlığımı yaşıyorum sorma be kardesim. Bundan sonrasında dediğiniz yollardan ilerlemeye calisicam inşallah işe yarar şimdi korkuyorum öyle herkese yaptırmakta istemiyorum inşallah iyi bı sonuç alırım. Tekrar teşekkür ederim
 
 
Resim Yüklenemedi
30 Kasım 2018 18:42
Web sitesinden yazıldı
Bak hazır askerdesin ne yap ne et kendini tedavi ettir. Komutanların zaten seni kandırmışlar emin ol umurlarında da değilsin. Tedavi olmak senin hakkın zaten, sende onları umursama ne yapılması gerekiyorsa git yaptır. Üstüne para versen GATA gibi yer bulamazsın. Elind efırsat varken değerlendir. Ömür boyu seni taşıyacak o bacaklar. Geçmiş olsun tekrar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık