Örn: evci, izin, 358, 95/1
 
 
 
 
 
 
Resim Yüklenemedi
 
yol parası veya harcırah üzerine
 
 
378.Dönem olarak yedek subay olarak doğu da görevimi yaptm. Yaparken bazı yedek subay ve yedek astsubay arkadaşların yol paralarının eksik yattığını duydum. Bu konuyla alakalı biraz araştırma yaptım ve emsal kararlar buldum.Bu arada şuan avukatlık yapmaktayım. Bu şekilde magdur olan arkadaşlar için dava açarak eksik kalan kısmı yasal faiziyle alıyoruz. Sizin yapacağınız her hangi bişey yok.Üstelik sizden dava vekaletnamesi dışında herhangi bişey talep etmiyoruz.iletisim: 05428471303, 05462048666

Not: Bu içerik site ziyaretçisi tarafından eklenmiştir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUMLAR
 
 
 
Resim Yüklenemedi
1 Mart 2021 13:12
Web sitesinden yazıldı
abim yedek subay olarak yaptı askerliğini o hiç bir problem yaşamamıştı. Bizim devrelerin hepsine 1000 er lira vermişlerdi. Doğuya uzun yola gidenler için haksızlık olduğu belliydi.
 
 
Resim Yüklenemedi
1 Mart 2021 13:16
Web sitesinden yazıldı
Kardeşim son zamanlarda bu şekilde çok mağdur olan arkadaşlar var. Bir kısmının davasını açtık. Yukarda dediğim gibi herhangi bişey istemiyoruz. Numaradan ulaşabilirsin.
 
 
Resim Yüklenemedi
1 Mart 2021 13:18
Web sitesinden yazıldı
Özellikle doğuya giden arkadaşlara 5-6 bin yatması gerekirken 1000 lira yatıyolar. Mahkeme bu işlemi iptal ediyo ama hala uygulama da buna devam eden okullar var. WhatsApp grubunuz varsa al arkadaşlara yardımcı olalım.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZ
 
 
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
 
 
 
SORU SOR / SENDE TECRÜBENİ PAYLAŞ
 
Burada
 
Aklınıza takılan her soruyu sorabilir site yönetim ekibi veya diğer ziyaretçilerden cevap alarak sorunuza cevap bulabilirsiniz.
 
Askerlik tecrübelerinizi paylaşabilir yeni askere gidecek kişileri bilgilendirebilirsiniz.
 
Soru sormak veya tecrübe paylaşmak için linki tıklayınız.
 
 
Yukarı Çık